Poromoisio

Poromoisio on perheyritys, joka tarjoaa tasokasta poronlihaa. Meille poronliha on laaturuokaa. Se on hieno raaka-aine, jota on helppo ja nopea valmistaa nykytrendien mukaisesti. Makunautintoihin haluamme tarjota maukasta meidän tilan poroa. Kaikki poronlihatuotteet valmistamme omista poroistamme.

Poromoision Heidi suorittaa parhaillaan elintarvikejalostuksen ammattitutkintoa; liha-alan osaamisalaa. Keskeisimpänä nuoren yrittäjän opiskelussa; poronlihanleikkuu, pakkaaminen, myynti ja varastointi. Haluamme taata tuotteidemme korkean laadun ruohonjuuritasolta pöytään saakka. Uusi lihanleikkaamomme on valmistumassa pian pihapiiriimme.

Poronlihatuotteiden toimituksessa käytämme Lacotran pakkaskuljetuspalvelua, sillä takaamme tuotteiden kylmäketjun katkeamattomuuden toimitettaessa tilaltamme esimerkiksi Espooseen. 

Poromoision löydät helposti 4-tien varrelta matkalla Sodankylästä Saariselällepäin (54km) tai Saariselältä tilalle (73km). Meidän tilalle on helppo pysähtyä. Lähialueille voimme toimittaa lihat.

Tervetuloa tutustumaan tilaan!